dimarts, de març 12, 2013

Els contradictoris arguments dels entusiastes de Xavier García-Albiol

Xavier Garcia Albiol, alcalde de Badalona
Xavier Garcia-Albiol és alcalde de Badalona des de fa un any i mig foto Diari de Badalona
El senyor Xavier García Albiol ha criticat al seu adversari Ferran Falcó per regir-se pels twitts alhora de prendre decisions. Els partidaris de l'encara alcalde de Badalona han endegat una modesta campanya a twitter per donar suport al seu admirat líder i gran timoner. En aquest cas, sembla que sí que, els twitts s'han de seguir.

De l'anàlisi del contingut de les piulades dels admiradors d'Albiol recollides pel qui se suposa és un entusiasta Peper es poden esbrinar arguments xocants: un tal Josep admet que no comparteix la ideologia de l'alcalde i aporta un argument de pes: que Albiol té “il·lusió i ganes de fer coses” i els altres només volen la poltrona. Josep no diu com ha descobert i mesurat les ganes del seu admirat i el desig de poder de l'oposició. Deu ser cosa d'intuïció!

JoeCapmany ens dóna una exclusiva, tot i que ningú se n'ha adonat: es dirigeix a Albiol tot felicitant-lo per seguir lluitant per Badalona per sobre dels partits. És a dir, que Albiol ha plegat del PP i ningú n'havia dit res?

Carlos Prieto assegura que “@AlbiolAlcalde_ ganó las elecciones de Badalona bien ganadas, es de democráta desbancarlo ? que facil dar lecciones..”. I en el mateix recull Rafa Cano admet: "@AlbiolAlcalde_ Xavier, lo estas haciendo bien y tu ciudad lo sabe, el problema es gobernar en minoria"....En què quedem, té no no té majoria Albiol?

Ecoeco també s'abona a la tesi que inexplicablement Albiol va guanyar les eleccions, però no pot governar "@AlbiolAlcalde_ VERGÜENZA que lo que no ganan en las URNAS lo hagan en los despachos”.

Pocs dels admiradors d'Albiol s'atreveixen a explicar perquè li donen suport, encara que diuen que ho fa molt bé ."@AlbiolAlcalde_ Está claro: hacer las cosas demasiado bien significa moción de censura y lo que votó la ciudadanía a tomar viento.Fuerza!!!", diu Sergio. Llàstima que no expliquen quina és la cosa que fa tant bé que li pot costar el càrrec, misteri.

Altres com Mirmar82 es dirigeixen a @daniel_gracia, el que ha recollit les rendides lloances a Albiol, i cap crítica. Li diu:" #verguenza no se a quién preguntarían pero hay mucha gente contenta con @AlbiolAlcalde_ #ConDosCojones. L'argument és aquí que “hay mucha gente contenta” quanta és molta? Chi lo sa!, i la finalització és molt pepera: Con dos cojones. Jo hi afegiria #oletu.

I ja posats, n'hi ha que de tanta admiració cap a Albiol anuncien que s'empadronaran per poder votar a Badalona l'any 2015, una mica irregular, però l'entusiasme és l'entusiasme.

Per contra cap dels twitts aplegats per @daniel_gracia valoren les mobilitzacions de 5.000 persones en la cadena humana, que va travessar Badalona, o la declaració en favor de la moció de censura de les associacions de veïns i veïnes.  Es veu que aquests no representen a “mucha gente” ni la voluntat del poble. Sembla que això ho representa per mandat diví el PP, o Albiol, o Rajoy, o Rato, o Bárcenas.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

S'entèn el nerviosisme. El PP ha col·locat molta gent que ara es veurien, amb el que cau, obligats a tornar a la feina anterior. Són moviments desesperats

Anònim ha dit...

Todo lo que querais, pero nosotros mandamos y vosotros a callar